Ansatte

 

Lars Viken

Gartneren sjøl, Storsjefen. Tok gartnerutdannelse på 70-tallet og har drevet eget gartneri  med forskjellige vekster siden dengang. Dyrket potet i mange år før potetålen kom, og har også dyrket grønnsaker som gulrot, agurk og tomat.
Noe beskjeden sjøl, og vil ikke skryte av sin egen kompetanse, men denne karen har peiling på det meste som vokser og gror!

 


Mette Stene VikenGift med Lars. Starta blomsterbutikken på 80-tallet med ei enkelt hylle med pyntekrukker. Siden den gang har butikken vokst seg større og større og større....
Styrer nå det meste fra kontoret.

Bjørn Viken

2.generasjons gartner, Lillesjefen. Handyman med utdanning fra Gjennestad Gartnerskole. Driver også som anleggsgartner på si, og tar på seg diverse hagejobber i omegn Frosta-Trondheim. Bjørn er eksperten på hage og busker og trær på bruket - så trenger du råd på dette området er han rette mann.
Oppvokst i drivhuset og har styring på det meste.

Heidi Viken-Aunet


Utdanning fra blomsterdekoratør på Staup og gartnerutdanning ved Gjennestad Gartnerskole.
Har overtatt noe av ansvaret for butikken hva gjelder innkjøp og pynting. Har flere oppdrag bak seg med pynting til bryllup og brudebuketter.
Oppvokst i drivhuset som sin bror Bjørnen. men liker seg best når hun får være kreativ i butikken.

Janne Iren Langås

Kreativ dame med utdanning fra blomsterdekoratørlinja ved Staup vgs i 2006. Janne er humørsprederen og sammenplantningeksperten. Med en stor forkjærlighet for glansspray!

Linda Therese Engman

Therese, som hun blir kalt, har vært ansatt siden 2011. Hun har på den korte tiden rukket å bli godt kjent i gartneriet, og har også tatt blomsterdekoreringskurs på mære i løpet av et halvt år.

Berit Rognhaug

Etter så mange år i drivhus kan nok Berit snart kalles gartner. Berit er en kreativ og effektiv dame som har vært ansatt hos oss i snart 20 år. Hun er også vår store eføyekspert!